Omdat ik geen suiker eet, maak ik mijn lekkere snacks altijd zelf. Bananencake, chocolademuffins, havermoutrepen…. Het kan allemaal zonder suiker en geloof me, het smaakt absoluut heerlijk. Maar afgelopen week had ik geen tijd voor mijn culinaire hoogstandjes in de keuken. Maar oh, ik had trek.
Wat vond ik nog in de la: een Roo’bar. Gekregen op de Go Green-beurs. Want daar stond Marianne van Lankvelt van Amigos International. Haar tafel lag vol lekkers. En het lekkerste van al dat lekkers: het was allemaal suikervrij. Een klein paradijs dus voor mij.
Door de leuke verpakking, werd ik direct getrokken naar de Roo’bars. Ze lagen daar in alle kleuren en alle smaken. En natuurlijk waren er stukjes om te proeven. Hmmm, een ware smaaksensatie en bovendien 100% biologisch. Het is weer het bewijs dat producten zonder suiker erg smaakvol én zoet kunnen zijn. De Roo’bar in mijn la is de Maca Cranberry. Het heeft een zachte zoete smaak dankzij de dadels in combinatie met de cranberries, een frisse smaak door de maca (maca is familie van de radijs en komt uit Peru) en een krachtige nootsmaak van de amandelen!
Een heerlijk tussendoortje voor zowel suikerminnende (want heerlijk zoet) als suikervrije lekkerbekjes.
Product voordelen Roo’bar
- 100% rauwe biologische vruchtenreep met noten.
- Gemaakt van uitsluitend rauwe biologische ingrediënten.
- Bevat geen melk, soja en gluten.
- Geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfood-enthousiasten.
Geef een reactie