Een tijdschrift vol duurzame inspiratie

Groener wonen

Vorige maand kwam hij uit: Groener wonen. Een tijdschrift over alles wat met duurzaam wonen te maken heeft. Die móet ik natuurlijk gelezen hebben!

Cover Groen Wonen

Ik ben helemaal niet zo van de woonbladen. Leuk om inspiratie op te doen, maar over het algemeen passen de onderwerpen niet zo goed bij mijn duurzame levensstijl. De artikelen en vele advertenties schreeuwen het uit: koop mij, koop mij. En zoals je weet: ik ben niet zo van het kopen. 🙂 Het nieuwe tijdschrift Groener Wonen geeft me een andere mindset.

Natuurlijk zitten hier ook adverteerders in die graag hun producten aan mij kwijt willen. Maar de groene trends die onder mijn aandacht worden gebracht, zijn vooral heel nuttig. Zoals de zelfvoorzienende plantenbak of het circulaire tapijt. Daarnaast zijn al deze producten gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen. En wat is het fijn om te zien dat duurzame producten vooral heel erg mooi zijn!

Spreadpagina over groene trends van het tijdschrift Groener Wonen

Ga direct tot actie over

Het 100 pagina’s tellende tijdschrift informeert over grote en kleine duurzame onderwerpen. Over het bouwen van een duurzaam huis, wat je moet doen als nú je cv-ketel vervangen moet worden en alles over zonnepanelen. Super handig als je op zoek bent naar achtergrondinformatie over duurzame onderwerpen. Tussen de uitgebreide artikelen door leer ik over groen tuinieren, hoe ik tot minder afval kom, wat gezonde kamerplanten kunnen doen en over zero waste koken. Veel weet ik al, maar toch zijn er ook verrassende nieuwe ontdekkingen. Groener wonen zet me niet alleen aan tot denken, maar laat me ook gelijk tot actie overgaan: vanavond nog maak ik het zero waste huisgemaakte roomijs!

Is het te laat om naar de boekhandel te rennen om het tijdschrift in huis te halen? Neem dan alvast een voorproefje op de website Groener Wonen.