Nog snel even kerstkaarten maken

Direct na Sinterklaas liggen bij ons de eerste kerstkaarten al in de brievenbus. Nu al, denk ik dan. Dat kan best nog even wachten. Maar nu is het 3 dagen voor kerst, en ik heb nog geen enkel kaartje de deur uit. En aangezien ik ook dit jaar weer mijn eigen kaarten wil maken, mag ik wel even opschieten.

Dus ik doe niet moeilijk dit jaar. In mijn crea-verzamelbak vind ik papier, stempelletters, en leuke blaadjes. Dochterlief heeft ook nog een doos vol knutselspullen. Even wat inspiratie opdoen op Pinterest en ik kan aan de slag.

kerstkaarten maken

Een leuk tekstje, in de vorm van een kerstboom. Een kwestie van stempelen.

kerstkaarten maken

Deze blaadjes kreeg ik ooit in een kerstpakket. Het zijn kleine notitieblokjes. Een paar blaadjes bij elkaar geplakt maar een leuk ‘ duurzaam’ kerstkaartje.

kerstkaarten maken

Plakletters in combinatie met stempelen. Heb je geen plakletters? Knip dan een N en X uit een tijdschrift of uit een ander kleur papier

kerstkaarten maken

En dit beestje vind ik echt geweldig. Binnen 2 tellen gemaakt. De body knipte ik uit een oude kerstkaart. Pootjes en geweitje eraan… klaar.

 

 

2 Comments on “Nog snel even kerstkaarten maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *