Smullen van de Jumbo

Kerst JumboWe komen net thuis met een krat vol boodschappen. We hebben weer eten voor de hele week. Maar dit keer heb ik nog iets extra’s gekocht: een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. Niet voor mezelf, maar voor een gezin dat dit jaar zelf niet bij machte is om een kerstdiner te koken. Dit is de actie Samen vieren we kerst van de Jumbo. Een mooi initiatief!

Jumbo schenkt met de donaties kerspakketten en organiseert etentjes door het hele land. Daarnaast doneert de winkelketen bij ieder tweede gerecht het derde gerecht.

Ik vind het een geslaagde actie. Vooral de laagdrempelige manier waarop het georganiseerd is. In de winkel neem je een coupon met een gerecht van het rekje, en rekent deze samen met je andere boodschappen af bij de kassa. Het is een kleine moeite, maar een groot gebaar. Ik hoop dat de actie helpt om iedereen aan een fijn kerstmaal te zetten.

En de ophef rond de reclame? Als Jumbo doet wat ze belooft, dan moeten ze vooral zelf weten hoeveel geld ze in de campagne steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *