Onze verbouwing: een update

Ik was even stil over de verbouwing van ons boerderijtje. Niet dat het niet opschoot. Nee, in tegenstelling. Het ging allemaal in een keer heel snel. Twee mannen extra in huis doen wonderen 🙂 Als ik nu door het huis loop, word ik echt blij. Of we er morgen al kunnen wonen? Dat is wel weer erg optimistisch.

De laatste blog over ons huis dateert al weer van eind februari. De keuken moest nog gesloopt worden, de vloerverwarming lag er net in. Als ik de foto’s van toen bekijk: ach ach, wat een werk stond ons nog te wachten. Nog steeds overigens, maar het wordt mooier en mooier, en dat geeft een goed gevoel.

Mijn McGyver

Manlief werkt elke avond en in het weekend in het huis. Petje af. Ik vind het vooral zo knap dat hij gewoon weet wat hij moet doen. Een kozijntje zetten? Doet ie. Elektra aanleggen? Doet ie. Een douche bouwen? Doet ie. Hij is mijn enige echte mcGyver :) (was ik vroeger groot fan van, want met zijn zakmes en een paperclip kreeg hij alles voor elkaar).

Ik geef je een rondleiding:


Ziet er toch al mooi uit?!

Goed leven in de caravan

We hebben bijna twee volle jaren in de caravan erop zitten.  En ik ben er gelukkig nog steeds niet moe van. Ik ben zo blij dat we destijds voor dit tijdelijk huisje hebben gekozen! Alleen dochterlief groeit er een beetje uit nu ze naar de middelbare school gaat. Waar moet ze al die boeken bewaren? Neemt niet weg dat ik wel enorm uitzie naar een heerlijke douche met iets meer straal en een keuken met iets meer ruimte.

Af en toe is het goed om weer even terug te kijken. Bijvoorbeeld het filmpje van Nederland Verbouwt waarin wij in maart 2017 figureerden. Haha, ons optimisme: voor de kerst! Gelukkig zeiden we er niet bij in welk jaar.